Vasten

Vandaag start de vastentijd. Mensen die meedoen? Zo ja, wat doen of laten jullie de komende veertig dagen?

(Een tip voor hen die nog niet weten hoe ze kunnen meedoen: ik volg zelf gedurende de vastenperiode de dagelijks lezingen/overdenking die te vinden zijn op http://www.veertigdagentijd.nl/bjaar/dagelijkse%20overwegingen.htm.)

Categories:

Comments

2 responses to “Vasten”

  1. André avatar

    Typisch een dag te laat natuurlijk, maar ik ben toch ook overstag gegaan. Nu leef ik volgens velen misschien al tamelijk sober, maar in ieder geval ga ik me onthouden van alles wat buiten de hoofdmaaltijden, fruit als tussendoor en water en thee als drank valt. Ik weet wel niet zo goed hoe het gaat lukken, aangezien mijn lichaam genoeg voedsel moet hebben om niet te protesteren middels pijn. Maar ik kan natuurlijk altijd aanvullen met meer boterhammen…

    Verder volg ik op uw tip de link die je geeft. Interessant en inspirerend denk ik.

  2. anton avatar
    anton

    blogs en websites die ik niet voor m’n werk nodig heb. (behalve dus op zondag)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: