Blog awards

Er bestaat zoiets als ‘Blog Awards’. Wat is het concept: je deelt zeven blog awards uit en iedereen die een award gewonnen heeft, mag er opnieuw zeven uitdelen. Een paar weken geleden heb ik een gewonnen en nu is het mijn beurt om er uit te delen.

Dan moet ik ook de ‘winnaars’ verwittigen, zodat die dit feel good initiatief kunnen verder zetten. De winnaars staan bij mij niet in een bepaalde volgorde.

Mijn genomineerden:

Talk to the hand. Goeie vriend met een eigenzinnige kijk op de wereld. Is grafisch vormgever en dat komt leuk tot uiting in de blogs. Post spijtig genoeg veel te weinig.

Boy on the Seashore. Goeie vriend die in het voorbije jaar volledig overgeschakeld is op het posten van poëzie. Post spijtig genoeg ook veel te weinig.

Miriam Adan. Klasgenote (theologie) die op angelsaksische wijze met heel veel ‘wit’ (Engels voor gevatheid) de wereld van geloof en theologie onder de loep neemt.

Bruggenbouwer. Vriend die mij genomineerd heeft. Schrijft heel gevarieerd en laat me door zijn posts af en toe na denken over de basis van mijn geloof.

From Dialogue to Discipelship. Vriend die een postmoderne kijk heeft op christenzijn. Heeft mij door zijn blog doen nadenken over veel aspecten van mijn christenzijn én reikt vaak relevante literatuur aan. Post spijtig genoeg ook veel te weinig de laatste tijd.

VERbeeld dichtbij. Vriend die de wereld van de informatica (op vaak hilarische wijze) vanuit een verfrissende hoek bekijkt.

(Ja, je hebt goed geteld, ik heb er maar zes uitgedeeld, maar ik wil geen blogs nomineren die ik niet volg en ik wil ook geen blogs nomineren die nu al ‘major’ zijn, zoals ASBO Jesus en Goedgelovig.)

Categories:

Comments

One response to “Blog awards”

  1. Johnd620 avatar
    Johnd620

    I have read several good stuff here. Certainly worth bookmarking for revisiting. I surprise how much effort you put to make such a magnificent informative web site. eedbeacdabgc

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: