Verjaardag

Nu ja, ver’jaar’dag is misschien een fout woord. Vandaag bestaat deze blog precies anderhalf jaar. Tijd voor een terugblikje. Straks geef ik wat cijfertjes, maar eerst en vooral een overzicht van mijn eigen favoriete posts.

De wat meer frivole posts:

Pak de dief (22 aug 2008) over mijn tweede treindiefstalervaring / Weekendje Nederlands deel 1, deel 2 en deel 3 (begin april 2008) over de magische wereld die Nederland heet / Shared Bodily Warmth (17 jan 2008) over het verband tussen het boek Prediker en James Bond / Pulk (20 dec 2007) over neuskeutels in de trein / Ben Crabbé (10 dec 2007) over de tol van beroemd zijn voor je sociale leven / Dat wordt vast lekker (12 nov 2007) over knappe vrouwen en lekker eten

De wat meer serieuze posts:

Schizofrenie (6 nov 2008) over de moeilijkheid om geen aanstoot te geven en toch jezelf te blijven / Sociale betrokkenheid (16 aug 2008) over geven van geld en aandacht / Voor Aziz (22 jan 2008) over een jongen met hechtingsstoornis / Meditatie (27 dec 2007) over mijn verantwoordelijkheid als onderwijzer in de kerk op basis van 2 Timoteüs / Mijn angst (28 nov 2007) over het vooruitzicht niet meer flexibel te zijn

En dan misschien wat cijfertjes om een overzichtje te geven van hoe het allemaal gelopen is:

21.000 het aantal bezoekers dat in anderhalf jaar mijn blog heeft bezocht / 273 het aantal bezoekers op de drukste dag (26 maa 2008) / 196 het totaal aantal berichten / 252 het aantal commentaren / 22 het gemiddeld aantal bezoekers per dag in 2007 / 50 het gemiddeld aantal bezoekers per dag in 2008 / en dan om af te sluiten nog een statistiekje van jullie bezoeken in die voorbije maanden (november uiteraard een stuk minder omdat we nog niet eens halverwege zijn):

stat11/11

Ok, dit was mijn overzichtje. Blijkbaar komen jullie af en toe eens naar deze blog kijken. Wat vonden jullie de hoogtepunt van het voorbije anderhalve jaar? (Of als er geen hoogtepunten zijn, waarom komen jullie hier soms kijken?)

Categories:

Comments

2 responses to “Verjaardag”

  1. Sem avatar

    ik kom kijken omdat ik van je hou 😉

  2. Job avatar

    En ik dan maar denken dat mensen komen omdat ze het interessant vinden…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: