Destroy the Runner

Op 15 april komt het nieuwe album van Destroy The Runner uit. Toen heb boek van Boersema e.a. begin dit jaar uitkwam, verscheen op boekencentrum.nl een al bij al redelijk bescheiden uitleg over het boek, waar al meteen een verdediging in zit: ‘Er bestaan geen absolute waarnemers.’

Christenen leven nu in een pluralistische, multireligieuze samenleving, dus is het zaak dat zij de leefwereld van de aanhangers van andere godsdiensten beter leren kennen. […] Dit boek voorziet in de informatie die hiervoor broodnodig is. […] Omdat op dit terrein er geen absoluut neutrale waarnemers bestaan, kan men maar beter eerlijk zijn eigen invalshoek aangeven. De auteurs van dit boek zijn daar helder over.

Destroy The Runner wil niets weten van dat verdedigende en gaan er voor de volle 100% voor, met héél gedurfde uitspraken:

There comes a time in every artist’s life in which he must find himself through his medium. He must pry himself from any hint of reliance upon others and their art, and embrace who he is and what he was born to create.

Such is the case for Destroy The Runner, and their sophomore effort, ‘I, Lucifer’. Much like Radiohead with ‘OK Computer’ or U2 with ‘Joshua Tree’, Destroy The Runner have birthed a giant with ‘I, Lucifer’. […] The release boasts a radiant originality that is almost nonexistent in a practically dormant music scene.

That album, ‘I, Lucifer’, is set to change the face of aggressive music as we all know it. Full of an unbridled passion and energy, the album does not let up throughout its 11 tracks. Each track shines with a uniqueness and feel unlike its predecessor, but the album flows soundlessly. ‘I, Lucifer’ is something that artistically has not been attempted, much less fully realized, by any of the bands peers. this is the album that will put Destroy The Runner on the map and solidify a position as a forerunner of aggressive music.

Ik ben erg benieuwd naar de rest van het album. Hoewel de twee liedjes die op dit moment op de site staan, lang niet slecht zijn, zou ik in hun plaats toch geen dergelijke boude beweringen op mijn website durven plaatsen.

Categories:

Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: