De opwindende laatste dagen

Na 150 jaar houdt Bode (waar ik ook al een paar artikels voor heb mogen schrijven) op te bestaan. Er wordt in schoonheid afscheid genomen en een aantal auteur die vaak meewerkten hebben samen het boek ‘De opwindende laatste dagen’ geschreven. Bode-abonnees krijgen het gratis bij de volgende Bode. Ik heb het hoofdstuk van Raymond Hausoul mogen proeflezen en ik zie uit naar de volledig versie. Misschien ook iets voor jullie?

De opwindende laatste dagen

Comments

4 responses to “De opwindende laatste dagen”

 1. maxplanck avatar

  En what’s the book about?

 2. Job Thomas avatar

  Zie de link: klik op ‘de opwindende laatste dagen’…

  Voor zover ik weet gaat het over de verwachting van Jezus’ terugkomst en hetgeen daaraan voorafgaat.

 3. Raymond avatar

  Misschien is het goed te weten dat de BODE ook misschien niet op houdt te bestaan. Tot heden is daar nog geen definitieve uitspraak over gedaan bij de redactieleden. Het blijft spannend, 50% kans dus.

  Met groet,
  Raymond

 4. Job Thomas avatar

  Let’s hope so… als er mensen die van plan zijn om zich te abonneren op Bode als het blijft bestaan, dan wil ik dat graag doorgeven aan Henk Medema. Maar je kunt dat ook zelf laten weten op de klanteservice: klik hier.

  Wat reclame voor Bode: Bode is een tijdschrift waar 10 keer per jaar artikels in verschijnen met verdieping over de Bijbel. De artikels zijn vaak rechtstreeks over te nemen om in de kerk te gebruiken als preek. Daarbij kunnen ze helpen om het geloofsleven te verdiepen. Ik ben nu een jaar geabonneerd op Bode en ik zou onmiddellijk mijn abonnement verlengen als het nog wat langer doorging. Op de site van Ouweneel en Hausoul kan je een aantal artikels lezen die je een idee kunnen geven van het tijdschrift.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: