Tiger Tanaka, live @ Vort’n Vis Ieper

Gisteren mochten we optreden in het Ieperse café met de tot-de-verbeelding-sprekende naam: De Vort’n Vis. Hoewel ik van Ieper afkomstig ben en ik al vaak naar optredens geweest ben in de Vort’n, was het de eerste keer dat ik er zelf op het podium stond. Noch met Pillowcase, noch met The Mass had ik er ooit gespeeld.

Hoe het optreden geweest is? Super. We hebben ons allemaal enorm geamuseerd en het publiek wou echt mee. Er was enorm veel sfeer. Dat maakt het natuurlijk des te leuker om zelf te spelen. Man, wat is optreden toch genieten.

Categories:

Comments

One response to “Tiger Tanaka, live @ Vort’n Vis Ieper”

  1. semthomas avatar
    semthomas

    Ik heb er ook van genoten. Soms vond ik het jammer dat ik een fototoestel in mijn handen had. Het geschreeuw kan me dan wel niet bekoren, de muziek kan dat zeker wel.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: