The Pax Cecilia

The Pax Cecilia is een band. Het is heel moeilijk om hun muziek precies te omschrijven. Er zitten loeiharde metalelementen in en meeslepende pianostukken. Bijzonder, dat ongetwijfeld.

Wat de band nog meer bijzonder maakt, is dat ze hun laatste cd gratis weggeven. Als je op de onderstaande graphic klikt, kun je zien hoe je die kunt bemachtigen. Na het aanvragen, sturen ze hem gewoon op met de post. Het enige wat je voor hen hoeft te doen, is hen wat naambekendheid geven. Ik probeerde het uit en kreeg onlangs het cd’tje in de bus. Een heel mooi cd’tje trouwens, niet alleen muzikaal kan het me bekoren, maar de lay-out is echt super. Deze mannen hebben er werk in gestoken. Geniet er zelf van!

The Pax Cecilia

Categories:

Comments

One response to “The Pax Cecilia”

  1. flip avatar

    Klinkt idd straf. Net hun nummers op MySpace beluisterd en heb ze ook maar tegelijk een mailtje gestuurd. Mooi om te zien dat er mensen zijn die de traditionele aanpak laten voor wat het is en hun eigen weg aan het zoeken zijn. Ik vermoed dat deze aanpak hen een pak fans en naamsbekendheid zal opleveren die ze anders nooit gehad zouden hebben.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: