Boeken

Nog maar net opnieuw begonnen met een nieuwe richting en ik word al bedolven onder de boeken. Enkel mijn spaarrekening wordt er lichter door. Ik ben over het algemeen een groot boekenfanaat en het valt me op dat ik ofwel gigantisch veel lees ófwel gigantisch weinig. Kijk, in een periode waarin ik mezelf genoodzaakt zie om door allerlei verplichtingen veel te lezen, merk ik dat ik ook heel wat meer ‘ontspannend’ lees. Hoe meer ik dus voor school moet lezen, hoe meer ik naast school lees. Liefst thrillers, of een occasionele fantasy. Maar vooral thrillers. Tom Clancy, Clive Cussler, Frederic Forsyth en Alistair McLean. Heerlijk. En dan tussendoor weer even in de cursussen. Vaak ook heerlijk.

Categories:

Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: