Kunst en Kerk (deel 3)

De zaterdag net nadat ik de vorige twee delen had geschreven, was ik op een trouw waar een vriend van me de preek gaf. Heel beeldend maakte hij het punt dat ik hiervoor heb willen maken:

Het is niet mijn bedoeling om deze psalm in detail te ontleden, dan zou ik hem alleen maar onrecht aandoen – een beetje zoals je een prachtige bloem zou dissecteren in de hoop haar schoonheid te achterhalen. Ik wil wel hier en daar op een verrassend mooi bloemblaadje wijzen, zodat we nog beter van haar schoonheid kunnen genieten.

Wouter Biesbrouck

Categories:

Comments

One response to “Kunst en Kerk (deel 3)”

  1. mayfly avatar
    mayfly

    Zalig!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: