Samenvatting Grieks

Daar is ze weer, de volgende samenvatting van Inleiding Grieks. Ik heb haar nog niet uitvoerig gecontroleerd op fouten, dus laat gerust weten als er nog dingen moeten veranderen of te kort zijn. Ze is ook te raadplegen onder ‘studies’.


8 responses to “Samenvatting Grieks”

  1. Het spijt me: ik denk dat ik in een West-Vlaamse val getrapt ben. Volgens mij moet het zijn: ‘ik heb haar nog niet uitvoerig…’ ipv. ‘ze’. Als je het vervangt met ‘hem’ en ‘hij’ hoor je meteen dat het niet klopt.

  2. Ik ga toch mijn eigen blog niet moeten censureren, hé… wie weet, komen hier ook wel serieuze mensen. Hahaha, wat ben ik toch grappig. Serieuze mensen op mijn blog. Hilarisch!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: