“Nieuwe” publicaties

Het is op dit moment een beetje windstil op deze blog. Daar komt hopelijk wel weer eens verandering in. Tot die tijd kun je onder “Publicaties” een aantal nieuwe artikeltjes vinden. Het is te zeggen, ze zijn “nieuw” in dat opzicht dat je ze nu integraal kunt lezen (kopiëren en printen zal niet lukken). De referentie stond er al een tijdje op, maar nu dus ook het volledige artikel. (Het gaat om de vier artikels die ik in 2007 voor Bode geschreven heb. Dit zijn de versies vóór ze naar de redacteur gingen, dus er kunnen fouten en verschillen met de gepubliceerde artikels zijn.)

Je vindt er ook twee nieuwe referenties van boekbesprekingen, waarvan één ook integraal te lezen is; de bespreking van N.T. Wrights Surprised by Hope. Geniet ervan.


Comments

2 responses to ““Nieuwe” publicaties”

  1. ik heb net eens geprobeerd om zo’n artikel te kopiëren. Een beetje omslachtig, maar het gaat wel hoor 😉

  2. 😀 en nu maar hopen dat niet iedereen het systeem doorheeft (en als die het toch doorhebben, dat die mij netjes citeren)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d