Tante Loulou (slot)

Ik wou dat ik nog niet van “slot” moest spreken, maar dat kan helaas niet anders. Vorige week donderdagnacht is ze in haar slaap overleden. De kanker heeft de strijd gewonnen.

Of niet? Binnen onze families wordt niet echt veel over geloof gesproken. Enkel ons gezin is expliciet christelijk. Of de anderen dat zijn? Ik kan niet in hen kijken en ik kan (gelukkig) ook geen oordeel over hen uitspreken.

De laatste persoon die tante Loulou wakker gezien heeft, is mijn zus. Ze heeft die dag grote stukken tekst uit de Dag Allemaal voorgelezen (wijselijk bepaalde teksten over sterren die aan kanker waren overleden overslaand). En ergens in het midden van dat alles heeft ze gevraagd aan tante Loulou of ze voor haar mocht bidden. Of het iets uitgehaald heeft en wat precies? Geen idee.

Maar klinkt het gek dat het oplucht dat dit gebeurd is?

Categories:

Comments

One response to “Tante Loulou (slot)”

  1. Jona avatar
    Jona

    Tuurlijk klinkt het niet gek. 🙂 Ik ben blij dat God vol van liefde en genade is, bang hoeven we niet te zijn.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: