Nieuw

Nieuw bericht, nieuwe lay-out… en nieuwe job. Het nieuwe bericht lezen jullie, de nieuwe lay-out zien jullie normaal gezien en de nieuwe job, wel ja, daar ga ik vlug even wat over schrijven. Vanaf 1 september ga ik aan de slag bij Ichtus Vlaanderen, een christelijke studentenorganisatie. Ik moet zeggen dat ik heel enthousiast ben over de job. “Eens vind je de job van je leven.” Wel, Job heeft waarschijnlijk die job gevonden (of die job heeft Job gevonden).

Werken met studenten. Samen nadenken over geloof, cultuur, maatschappij, Bijbel… hoe leuk kan het worden. Oh, het zal best wel af en toe een heel zware job zijn. Maar dat neemt niet weg dat het boeiend en leuk kan zijn. Wat mijn job precies zal zijn, dat zullen jullie gaandeweg wel te weten komen, samen met mij. Ik weet natuurlijk al ongeveer wat ik ga doen, maar het lijkt me een beetje gek om er al veel over te bloggen voor ik me goed en wel heb ingewerkt (iets wat toch wel even zal duren).

Jullie mogen gerust bidden voor het werk van Ichtus en ook voor het werk dat ik erin zal doen.

(Ik blijf trouwens ook voor de ETF werken; vanaf volgend academiejaar: 30% coördinator lerarenopleiding ETF, 20% projectleider Marcus bij Ichtus en 50% theologiestudent. Eerste gebedspunt: een goede indeling van mijn verschillende taken.)

Categories:

Comments

One response to “Nieuw”

  1. RRH avatar
    RRH

    Succes met de veranderingen!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: