Zomer vol huwelijken

Na een huwelijksfeest in het eerste weekend van juli, wachten me deze zomer nog vijf huwelijksfeesten (vanaf 8 augustus elk weekend één). Ik vind het geweldig om met vrienden mee te vieren hoe ze met elkaar in zee gaan. Scot McKnight postte onlangs op zijn blog het onderstaande filmpje met een toch wel erg hilarische “walking down the aisle”. Als het ok is van mijn toekomstige vrouw (wie ze ook mag zijn, voor er voorbarige speculaties de wereld ingaan), dan mogen mijn vrienden me ook wel in een dergelijke entree vergezellen. Het binnenkomen van de bruidegom is trouwens erg leuk. Geniet ervan!

Categories:

Comments

4 responses to “Zomer vol huwelijken”

 1. maxplanck avatar
  maxplanck

  Het gevaar is natuurlijk dat de rest van de dienst er dan als ontzettend saai tegen afsteekt.

 2. Job avatar

  Oh, maar ik kan me wel een aantal leuke scenario’s voor de dienst ook inbeelden…

 3. lara avatar
  lara

  Goed. Ik ga proberen zo diep in uw intieme kring te geraken dat ik bij uw huwelijk tot gangpadspektakel-coordinator word benoemd. I’d like that

 4. semthomas avatar

  ik ben alvast bereid om mee te doen

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: