De stem van Vlaanderen

De VTM kon natuurlijk niet achterblijven en ook zij zorgden voor een stemtest. Een heel andere aanpak en daarom zeker een boeiende aanvulling op de stemtest van de VRT. Doe hem zelf op http://stemvanvlaanderen.vtm.be/. Wel een groot nadeel, je kunt niet klikken en zien waarom je net bij die politicus aanleunt en in welke mate.

Mijn resultaat:

destemvanvlaanderen

Categories:

Comments

7 responses to “De stem van Vlaanderen”

 1. wouter avatar
  wouter

  grappig, ik heb allemaal dezelfde foto’tjes in iets andere volgorde. Maar we hebben hetzelfde evenbeeld 😉 (zouden er meer dan 7 foto’s in de databank zitten?)

 2. André avatar

  Daar zitten precies veel niet-politici in?! Moeilijke test trouwens; vooral omdat je moet kiezen. Niet over alle onderwerpen heeft iedereen zomaar een mening denk ik…

 3. Jeroen avatar

  Oeps, Francesca Vanthielen is mijn evenbeeld. Had nooit eerder enige gelijkenis vastgesteld. Mieke Vogels komt als enige politicus in het lijstje van ‘gelijken’ voor. Mijn tegenpolen lijken opvallend veel op die van jou, Job. Maar ik ben een tikkeltje jaloers op het feit dat jij als evenbeeld wel een politica met “gewicht” hebt.

 4. Job avatar

  Tijdens dat je de test aan het doen bent, kun je trouwens je antwoord vergelijken (in de kolom rechts kun je mensen en partijen aanvinken)

 5. brambonius avatar

  http://vtmstatic.lodgon.com/images//90/l.jpg

  francesca van tielen? wie was dat?

 6. Jeroen avatar

  ik zou het eerlijk gezegd niet weten

 7. Soet avatar

  Ik ben Marc Reynebeau! Woehoe, die is superslim!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: