Worship muziek: All about me?

Onlangs had ik een gesprek met iemand over aanbiddingsdiensten en hoe die vaak gericht zijn om ‘mij’. Hoe vaak gebeurt het niet dat je na een lofprijs vraagt aan iemand: “Hoe was het?” en dat die persoon antwoordt: “Ik ervoer God niet echt.” Laat me iets vertellen: aanbidding draait niet om hoe jij het vond, maar om hoe God het vond.

Dit clipje sluit daar humoristisch bij aan:

Categories:

Comments

2 responses to “Worship muziek: All about me?”

  1. Eef avatar

    Inderdaad… Ik heb daar zelf ook een tijd zo aan gedacht van ja, had ik er zelf iets aan en heb ik God ‘gevoeld’ en zo… maar de laatste tijd heb ik moeite met die ik-gerichte liederen… Als ik zelf mag kiezen, zoek ik liederen uit die over Hem gaan en waarmee we kunnen probéren om Hem de eer te geven die Hem toekomt… En dat doet me dan meer deugd, te weten dat ik mijzelf klein kan maken op zo’n momenten…

  2. André avatar

    het clipje is echt geniaal!! 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: