Gospel Gangstas

Op het forum van Breeze loopt een vraag naar de eerste cd die de members ooit hebben aangeschaft. Ik zal het maar op mijn onbezonnen pubergedrag steken dat die allereerste cd er een van de Spice Girls was. Ik heb hem na een heel korte periode verkocht, dit ter verdediging.

Mijn tweede en derde cd waren een stuk beter te verdedigen: het ging om Do or Die en Gang Affiliated van Gospel Gangstas. Tot mijn grote spijt heb ik die twee ook verkocht toen ik wat geld nodig had. Uiteindelijk zijn het best coole cd’s. Misschien geraak ik er ooit weer eens aan.

Op myspace vind je naast de officiële pagina nog wat andere pagina’s met liedjes. Check deze bijvoorbeeld met het zalige Testimony. Nostalgie… geniet mee met Mr. Solo, Tik Tokk, & Chille’ Baby.

Categories:

Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: