Suicide

Op WordPress kan je in het oog houden door welke zoekopdrachten surfers op jouw site terecht gekomen zijn. Bij mijn goeie vriend Maxplanck komen geregeld mensen terecht die met hun zoekopdracht de indruk geven van pedofiele neigingen (waarschijnlijk heeft diens blognaam ‘The Boy On The Seashore’ daar iets mee te maken). Bij mijn andere goeie vriend die verantwoordelijk is voor Jesus Club komen geregeld mensen terecht die op zoek zijn naar blote borsten.

Bij mij is een gelijkaardige fenomeen te bespeuren. Een tijd geleden poste ik een paar hilarische prentjes van de Suicide Bunnies. Wel, op de termen ‘Suicide Bunnies’ wordt heel vaak gesurfd, met als gevolg dat dit onderwerp vaak in de top staat bij mij. Spijtig genoeg komen ook veel mensen bij mij terecht die surfen op ‘Suicide’. Of moet ik zeggen, gelukkig, want hier kunnen ze geen gemakkelijke methode te weten komen. Formeel:

To all people ending up on this page by surfing on ‘suicide’, suicide is not the sollution. I probably can’t possibly understand your motives, but I’ll try and if I can help you by a listening ear or a prayer from time to time, I will do my best in helping you.

You can contact me on jobtex_at_hotmail.com (change the _at_ by @).

Categories:

Comments

One response to “Suicide”

  1. maxplanck avatar

    Bij mij komen tegenwoordig veel mensen terecht die zoeken op astrologie, en ‘wat is mijn toekomst?’ en dergelijke onzin…
    Ironisch, dat wel…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: