Pillowcase in MAKS!

Ik was gisteren bezig met het veranderen van mijn online muziekfoto’s en toen kwam ik voorbij de fotoshoot van Pillowcase in het jongerentijdschrift MAKS! Geheel zonder verwachtingen – in 2001 was internet nog niet zo’n ik-vind-er-werkelijk-alles-op fenomeen – tikte ik eens “MAKS!” en “Pillowcase” in op Google, en wonder boven wonder ons artikel staat op het net. Nostalgie alom. Klik hier om het artikel te lezen.

Categories:

Comments

5 responses to “Pillowcase in MAKS!”

 1. maxplanck avatar

  Waar o waar is den tijd…

 2. Soet avatar

  zelfs ik weet da nog ! Goed hé?

 3. Colle avatar
  Colle

  Spijtiggenoeg kan je ook nog altijd het maksinterview vinden waarin willow’s whisper wordt vermeldt… (gelukkig enkel als ge “willows whisper” intikt, dus met een schrijffoutje…)

 4. Job Thomas avatar

  Juist ja… de band van de vampier.

 5. Colle avatar
  Colle

  wow, zo een dt-fout! kunde gij da wijzigen Job?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: