Pillowcase in MAKS!

Ik was gisteren bezig met het veranderen van mijn online muziekfoto’s en toen kwam ik voorbij de fotoshoot van Pillowcase in het jongerentijdschrift MAKS! Geheel zonder verwachtingen – in 2001 was internet nog niet zo’n ik-vind-er-werkelijk-alles-op fenomeen – tikte ik eens “MAKS!” en “Pillowcase” in op Google, en wonder boven wonder ons artikel staat op het net. Nostalgie alom. Klik hier om het artikel te lezen.


5 responses to “Pillowcase in MAKS!”

  1. Spijtiggenoeg kan je ook nog altijd het maksinterview vinden waarin willow’s whisper wordt vermeldt… (gelukkig enkel als ge “willows whisper” intikt, dus met een schrijffoutje…)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: