Muisarm

Een goeie maand geleden moest ik naar de kinesist. Ik had een muisarm. Ik heb hem nog steeds. Een muisarm is niet zo schattig als het klinkt. Het is een pols die verschrikkelijk veel pijn doet omdat er teveel dezelfde bewegingen gemaakt worden. Bewegingen die eigenlijk niet zo natuurlijk zijn. Het woord geeft het zelf uiteraard al weg: de grootste boosdoener is een recente uitvinding die ‘computer’ heet. Al goed en wel, maar zit ik nu net in een richting waar ik heel vaak met de pc moet werken. En niet alleen dat, maar ook veel dingen die ik in mijn vrije tijd doen, gebeuren op de pc: design, een occasionele pc-game, fotobewerking (op amateuristische wijze), artikels schrijven, preken maken… en bloggen natuurlijk!

Had ik net even gepland om een pauze in te lassen, besef ik plots dat ik al lang geen back-up meer gemaakt heb van mijn bestanden. Eerst dat dus. Muisarmen, ik heb er kaas van gegeten.

Gelukkig staat mijn gitaar in de buurt en ligt een roman binnen handbereik. Weg van de pc! Nu!

Categories:

Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: