Tiger Tanaka

Een paar weken geleden (02 nov) traden we met Tiger Tanaka op in ‘Den Prins Albert’ in Lauwe. Jordy, een maat van onze zanger en de andere gitarist verjaarde en had een aantal band bijeengezocht. Wij speelden als derde. De eerste band hebben we niet gezien. De tweede band was helemaal niet mijn ding (van die enorm harde metal) en daar kwam bij dat een van de gitaren vals stond en dat er geen energie op het podium te zien was. Iedereen stond er doodstil bij.

Toen kwamen wij aan de beurt en ik moet zeggen dat het contrast groot was. Muzikaal gezien zijn wij niet extreem goed, maar we weten er meestal wel de sfeer in te brengen. De energie spatte van het podium, om het héél onbescheiden te zeggen. Het gevolg was dat we al snel het publiek mee hadden en dat er enorm veel ambiance was.

Klik hier om een aantal foto’s te bekijken.* Raad eens aan de omgeving welk ‘feest’ er plaatsvond in die periode! (Tip: Ik vond het decor niet zo leuk om in te spelen en ik had zelfs gevraagd of Sam alles wou wegfotoshoppen.)

* Ik weet niet of je de foto’s kunt bekijken als je géén myspace-account hebt. Als het niet lukt en je wilt ze per se zien: maak een account aan op http://myspace.com/.

Voor de geïnteresseerden, dit is trouwens een clip van ons vorige optreden:


Comments

3 responses to “Tiger Tanaka”

  1. wie is die zanger?
    (zijnbroekzaktafzijnbroekzaktafzijnbroekzaktaf…)

  2. Bram Decramer… je bent er nog mee op kamp geweest. Misschien zelf wel een paar keer…

  3. haha, idd m’n broek hing laag, maar ik heb nu een extra gaatje in m’n riem gepriemd 😉

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: